S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Pre informácie o objednávkach volajte: 0904 345 345 | PO - PI 8.00 do 15.00 hod.

Dôležité upozornenie. Z dôvodu sťahovania eshopu do nových priestorov bude čiastočne obmedzená prevádzka eshopu. 
Vybavovanie objednávok môže prechodne trvať o niekoľko dní dlhšie. O obnove plnej prevádzky eshopu Vás budeme informovať.

TOVAR V AKCII

Ekologické prípravky

8586002981865

Naša cena 10,50 EUR
skladom > 5 ks
NOVINKA
AKCIA
TOP PRODUKT

Praktické rady záhradkárom

9788097386887

Naša cena 13,19 EUR
skladom < 4 ks
AKCIA
TOP PRODUKT

120 zdravých a chutných receptov pre celú rodinu

9788088387121

Naša cena 19,50 EUR
skladom > 5 ks
NOVINKA
AKCIA

Úvod » Knihy a kalendáre » Jedlá a nápoje » Burina na zjedenie


        

Burina na zjedenie

28 burín zo záhrady: Do kompostu alebo na tanier?

skladom

 

NOVINKA AKCIA TOP PRODUKT

Transparentná história cien
Skladom: 1 ks
Číslo produktu: 9788055176888
Autor: Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Väzba: mäkká väzba
Rozmer: 170×235 mm
Počet strán: 128
Hmotnosť: 396 g
EAN kód: 9788055176888
Naša cena bez DPH : 10,94 EUR
Naša cena s DPH (5 %):
11,49 EUR

do košíka:
  ks  

.

BURINA NA ZJEDENIE

.

28 burín zo záhrady: Do kompostu alebo na tanier?

.

.

BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!

.

Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.

.

         

.

Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri.

Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom. A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.

.

Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Autor: Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Väzba: mäkká väzba
Rozmer: 170×235 mm
Počet strán: 128
Hmotnosť: 396 g

NAJPREDÁVANEJŠIE

Kalendár záhradkára: Prehľad najdôležitejších prác v apríli

01.04.2025

Mesiac apríl si vyžaduje od záhradkára plné pracovné nasadenie. Záhrada sa prebúdza a, samozrejme, každý...

Mykorhízne huby od začiatku sezóny

12.03.2025

S mykorhízou začíname už pri výseve Nech už pestujeme rôznymi spôsobmi, živé organizmy v pôde sú pre...

Najvhodnejší spôsob pestovania bylín v nádobách

10.03.2025

Každá bylinka si vyžaduje osobitnú starostlivosť. Bylinky, ktoré ste si v plastovom kvetináči kúpili...

10 vecí, ktoré by ste mali vedieť o žihľave

10.03.2025

Na čo by ste nemali zabudnúť na jar? No predsa na pŕhľavu dvojdomú (žihľavu alebo latinsky Urtica dioica)!...

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzFjY