Tvaroh je biela pochúťka plná bielkovín
06.12.2024
Každý kto sa len trošíčku zaujíma o zdravú výživu a nie je mu ľahostajné vlastné telo, dobre vie, že...
Úvod » Bestsellery » Calmati 250 ml
.
CALMATI 250 ml
.
Kvapalný prípravok určený na ošetrovanie ovocných drevín a viniča vo forme opakovaných postrekov na zvýšenie odolnosti rastlín. Po aplikácii mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu. Ale aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.
.
Rozsah a spôsob použitia
Symbiotické pôsobenie baktérií rizosféry a mykorízy indukuje rastové stimulačné procesy vo vnútri rastliny.
Produkt aktivuje mechanizmy obranných reakcií a rastlina je odolná voči nepriaznivým vplyvom okolitého prostredia.
Rastlina je vitálnejšia, lepšie čerpá živiny z pôdy a lepšie znáša stresové situácie ako je napríklad sucho, ľadovec a pod.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.
.
Obsah mikroorganizmov
- Mykorízne huby (Glomus spp.) 2%
- Rizosférne baktérie 1x10 na 9 KTJ/g
- Bacillus psychrodurans
- Bacillus licheniformis
- Bacillus spp.
.
V ekologickom poľnohospodárstve
Prípravok nezanecháva reziduá.
Povolené v ekologickom poľnohospodárstve.
Všetky baktérie obsiahnuté v produkte sú prirodzenou súčasťou pôdy.
Ochranná doba - 0 dní.
Nemiešať s produktami obsahujúcimi síru a meď!
Skladovať na suchom a chladnom mieste.
Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.
.
Zvýšenie odolnosti ovocných drevín
Bakteriálny biologický prípravok zvyšujúci odolnosť ovocných drevín voči hubovým chorobám.
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti hubovým chorobám ako sú múčnatka, peronospóra, Botrytis cinerea, Alternaria, Puccinia, Venturia, Monilia, Nectria.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.
Najväčší význam produktu spočíva v aplikácii počas kvitnutia, kedy prípravok vytvorí na povrchu kvetov ochranný film, cez ktorý patogénny nedokážu preniknúť a napadnúť formujúce sa plody.
.
Ovocné dreviny
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.
.
Vinič
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.
.
.
.
.
.
.
.
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Hmotnosť: | 300 g |
NAJPREDÁVANEJŠIE
12.12.2024
Jaroslav Krajčovič z Topoľčian sa pýta a profesor Ivan Hričovský odpovedá v priloženom videu: - Chcem...
10.12.2024
Do redakcie blogu Zelený ježko prichádza mnoho otázok pre profesora Ivana Hričovského. Jednou z nich...
08.12.2024
V súčasnosti používame skôr jednoduchý názov tymián, ktorý je druhým názvom dúšky tymiánovej. Nenápadná...
06.12.2024
Každý kto sa len trošíčku zaujíma o zdravú výživu a nie je mu ľahostajné vlastné telo, dobre vie, že...