Čo ovplyvňuje kvalitu priesad?
03.01.2023

Nekvalitnú priesadu najčastejšie záhradkári dopestujú na parapetoch okien, pod ktorým je umiestnený...
Pre informácie o objednávkach volajte: 0904 345 345 | PO - PI 8.00 do 15.00 hod.
Dôležité upozornenie. Z dôvodu sťahovania eshopu do nových priestorov bude čiastočne obmedzená prevádzka eshopu.
Vybavovanie objednávok môže prechodne trvať o niekoľko dní dlhšie. O obnove plnej prevádzky eshopu Vás budeme informovať.
ZELENÝ JEŽKO RADÍ » pikírovanie
29.01.2023
Po vysiatí semeno zasypeme slabou vrstvou preosiateho substrátu, ľahko pritlačíme a opatrne zavlažíme....
03.01.2023
Nekvalitnú priesadu najčastejšie záhradkári dopestujú na parapetoch okien, pod ktorým je umiestnený...
26.01.2021
Je prirodzené, že chceme pestovať zeleninu bez chémie. Čo je dôležité, aby sme uspeli? Väčšina druhov...
22.03.2020
Blíži sa jar, a to je pre záhradkárov čas, kedy je potrebné skontrolovať kvalitu starých osív zeleniny...
05.02.2020
Použitie kvalitných substrátov má priaznivý vplyv na získanie zdravej priesady bez použitia alebo s obmedzeným...
30.11.2019
V našich podmienkach zimné pestovanie v chránených priestoroch ako sú skleníky alebo fóliovníky s dvojitou...
Témy s radami
Ivan Hričovský
Katarína Horáková
Ivan Hričovský
Ivan Hričovský
radí
.
Potrebujete poradiť
v záhrade?
Čítajte rady a odporúčania
Ivana Hričovského.
Kliknite
na portrét
nestora
slovenského ovocinárstva
a presuniete sa
na jeho instagramový účet.
.
Štítky
Zelený ježko, s.r.o.
Panónska 34
851 01 Bratislava
Adresa administratívy
Zelený ježko, s.r.o.
Panónska 34
851 01 Bratislava
Peter Láska
0904 345 345
peter-laska@plat4mbooks.sk
Úradné hodiny v sklade:
Po - Pi od 8.30 h do 12.30 h
Vytvorené systémom www.webareal.sk